Як правильно харчуватися

6-15-2019

как правильно питаться
1. Щодня є 5 порцій овочів і фруктів. Це фрукти, овочі, цільнозернові продукти, горіхи, насіння, соя і боби. Вживати достатню кількість вуглеводів — цільнозернових злаків, крохмалистих овочів, бобових і фруктів.Також хочемо вам порекомендувати http://star-hits.com/

Вони повинні становити мінімум третину раціону. Ніякі дієтичні рекомендації не радять повної відмови від вуглеводів, а обмеження стосуються тільки доданих цукрів. Є молоко і молочні продукти. Для молочних продуктів важливі правила: низький вміст жиру, але не знежирені (знежирена молочна продукція разом з калоріями втрачає вітаміни A і D, не викликає почуття ситості), вибирати молочні продукти з меншим вмістом цукру або взагалі без нього.

Вживати достатню кількість корисних жирів. Намагайтеся їсти рибу мінімум 2 рази в тиждень. Жирна риба (анчоуси, сьомга, форель, оселедець, скумбрія) є одним з кращих джерел омега – 3 поліненасичених жирних кислот і має низький вміст ртуті. Уникайте смаження на рослинному маслі.

Можна зігрітися алкоголем. Є ферментовані продукти — це кефір, місо, кімчі — корейська маринована редька і капуста, квашена буряк, буряковий квас і квашена капуста. Вони необхідні для нормальної роботи кишечника і мають корисні поживні речовини та амінокислоти. Не вживайте Бади (біологічно активні добавки) “на всякий випадок”.

Цей пункт гідний окремої резолюції. Достатнє вживання води щодня допомагає подолати хронічну втому, стрес, покращує роботу мозку і всього організму. Єдиних норм споживання рідини не може бути, бо це залежить від багатьох чинників, які слід розглядати в кожному конкретному випадку. Кращий рада — пити воду, коли відчуваєте спрагу.
Арсеній Яценюк про заяви Бойко і Медведчука щодо знижок на газ РФ: У нас вже були “знижки за Харківськими угодами. Чи подобається Вам новий сайт.