Як вибрати Сотейники!!!!

Сотейник є незамінним атрибутом на сучасній кухні і це не дивно, адже з його допомогою можна варити, тушкувати, смажити, і навіть пасерувати харчові продукти. В наші дні сотейники виробляють з різних матеріалів, крім того, на споживчому ринку представлено кілька варіацій сотейників, тому зробити правильний вибір досить не просто. Конструкція сотейника на відміну від традиційної сковороди представлена з товстим дном і високими стінками, це дозволяє добре розподіляти і одночасно утримувати тепло за рахунок чого, в сотейнику продукти в сотейнику готуються набагато швидше і в той же час відрізняються неперевершеними смаковими якостями. Також хочемо вам порекомендувати https://i-posud.com.ua/catalog/kuxonnaya-posuda/skovorodki/sotejniki/

За рахунок бездоганної якості та простоти в експлуатації сотейники Berghoff зуміли завоювати довіру безлічі покупців. Розглянемо найважливіші аспекти, які слід враховувати при виборі сотейника. Сотейники виготовляють з чавуну, нержавіючої сталі, алюмінію, а також жаростійкої кераміки. Чавунні моделі оптимально справляються із завданням гасіння (томління) їжі, крім того вони відрізняються довговічністю. Недолік сотейників з чавуну полягає в порівняно великій вазі. Сотейники з жаростійкої кераміки прості в експлуатації, тим не менш такі моделі вимагають дбайливого відношення. Також слід звернути увагу на наявність антипригарного покриття.

Воно зводить до мінімуму ймовірність підгоряння їжі. Деякі моделі сотейників виробники оснащують знімною ручкою, це надає можливість при необхідності використовувати сотейник для приготування страв у духовці. У комплектацію до сотейнику в більшості випадків входить кришка. Як показує практика, найбільш раціональним рішенням стане кришка сотейника, виготовлена з термостійкого скла. В ідеалі обідок кришок повинен бути зроблений з нержавіючої сталі, таким чином, запобігає появі тріщин та сколів. Крім того на кришці повинно знаходиться спеціальний отвір для випуску пари. Гарним доповненням стане наявність у сотейнику індикатора температури нагріву, з його допомогою можна точно дотримуватися рецептури.